راهنمای کامل سرمایه گذاری در صنعت چوب
افرادی که در فکر راه اندازی خط تولید صنایع مرتبط با چوب هستند و یا قصد دارند یک کارگاه نجاری و یا یک کارخانه بزرگ برای تولید محصولات چوبی راه اندازی نمایند لازم است که در مورد سرمایه گذاری در صنعت چوب، اطلاعات جامع و کاملی را بدست آورند. بعبارت دیگر، کسب اطلاعات و آشنایی صفر تا صد سرمایه گذاری در صنعت چوب، گام اول برای ورود به این عرصه می باشد. مهم ترین پرسش پیش از شروع هر گونه کسب و کار و حرفه ای و سرمایه گذاری در آن اینست که سرمایه گذاری در صنعت چوب و صنایع مرتبط با آن با چه هدفی انجام می شود؟ در واقع، تعیین هدف و بررسی جامعه آن حرف اول را قبل از هر کاری می زند. علاوه بر این، باید به این نکته هم توجه کرد که محصول مورد نظر تا چه حد در بازار روز مورد نیاز است. اینکه در ابتدا بدون فکر و تحلیل در هر زمینه ای اقدام به سرمایه گذاری نمود و هزینه های بالایی را تقبل کرد ریسک بالایی دارد و ممکن است محصول نهایی نیاز روز بازار نباشد و کسب و کار ایجاد شده با شکست مواجه شود.
اهداف سرمایه گذاری در صنعت چوب
همانطور که اشاره شد پیش از شروع فعالیت و سرمایه گذاری در زمینه راه اندازی خط تولید صنایع مرتبط با چوب الزامی است که هدف آن بخوبی مشخص شده و تحلیل های لازم برای حصول بازدهی هر چه بهتر کسب و کار مورد نظر صورت پذیرد. اگر هدف تولید انواع جواهرات چوبی و یا وسایل تزینی چوبی باشد ایجاد یک کارگاه خانگی و یا نجاری کفایت می کند. میز و کمد و یا قفسه ها، کابینت ها و … را باید در کارگاه ها و مغازه های بزرگ تر نجاری تولید نمود. همچنین برای تولید کردن انواع ورق ها و تخته های ام دی اف، نئوپان و … که مواد اولیه تولید انواع وسایل چوبی هستند نیاز به کارخانه و کارگاهی بزرگ همراه با دستگاه ها و ابزارآلات پیشرفته می باشد.
اقلام و فاکتورهای مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید محصولات چوبی
بطور مسلم هر چه وسعت خط تولید مورد نظر بیشتر باشد به همان اندازه به ابزار، دستگاه ها و سرمایه بیشتری نیاز است. لازم به توضیح است که در ایران این کار با هر وسعتی که باشد سوددهی و بازدهی بالایی دارد. از جمله پرسودترین صنایع مرتبط با چوب، صنعت تولید تخته های چوبی می باشد. محصولات چوبی بخصوص ام دی اف بسیار سود ده و پربازده هستند و حتی در صورتی که هزینه و سرمایه اولیه بالایی برای راه اندازی خط تولید آن تخصیص داده شود، سود آوری و درآمد بسیار خوبی را بهمراه خواهد داشت. برای شروع کار در این حوزه باید مکانی را با مساحت مناسب جهت استقرار وسایل، دستگاه ها و … اجاره و یا فراهم نمایید. دقت داشته باشید که هر مرحله را با هدف گذاری و برنامه ریزی دقیق به پیش ببرید. همچنین برای تهیه مواد اولیه مناسب باید از انواع چوب های جنگلی، تکههای چوب، تراشه های رنده شده، خاک اره، شاخه ها و ضایعات چوب ها در کارگاه های نجاری و … و همچنین مواد شیمیایی به عنوان چسب همچون، رزین، رزین فرمالدئید، پارافین، ملامین، هاردنر و در نهایت مواد افزودنی همچون، آمونیاک، امولیگاتور و … استفاده نمود.
ماشین آلات مورد نیاز برای ساخت و تولید انواع ام دی اف و نئوپان و سایر محصولات چوبی
دستگاه ها و ماشین آلاتی که برای تولید انواع ام دی اف و نئوپان و … بسیار متنوع و گسترده هستند و شامل دستگاه خشک کن، دستگاه خردکن، دستگاه فرمینگ، دستگاه پرس، سیستم الک متحرک، مخلوط کن، دستگاه چسب زن، دستگاه آغشته ساز، دستگاه خنک کننده، دستگاه روکش و دستگاه کوره می باشند. هر یک از این ماشین آلات برای ساخت و تولید مصنوعات چوبی همچون ام دی اف، چوب ترموود، نئوپان، کاغذ آغشته و … بسیار مهم و ضروری هستند.
شرکت چوبین صنعت با سال ها تخصص و تجربه در زمینه فروش، طراحی و ساخت و نصب و راه اندازی انواع خط تولید صنایع مرتبط به چوب، آماده خدمت گزاری و ارائه پیشنهادات حرفه ای و ارزنده به تمام سرمایه گذاران و علاقه مندان به راه اندازی انواع خط تولید صنایع چوبی می باشد. این مجموعه در تلاش است که رضایتمندی شما مشتریان گرامی را در این زمینه بدست آورد و در این راه از هیچ کوششی فروگذار نمی کند.